© Adalya Medya 2021

Antalyaspor’dan 2 transfer birden

Süper Lig’in ikinci yarısında üst sıralara tırmanmayı hedefleyen Fraport TAV Antalyaspor, kadroyu güçlendirmek üzere Benfica’dan Kaleci Helton Brant Aleixo Leite ile 1.5 yıllık, Malmö’den orta saha oyuncusu Erdal Rakip ile de 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Antalyaspor, Hull City’den eski oyuncusu Doğukan Sinik’e yıl sonuna kadar kiralık olarak imza attırırken, Kale ve orta saha için de yeni transferler gerçekleştirdi. Kaleci Alperen’in formsuzluğu nedeniyle transfer edilen Brezilyalı kaleci Helton Leite’nin imza törenine FTA Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Levent Ördek katıldı. Ördek, imza töreninde yaptığı konuşmada, kış transfer sezonunda Doğukan Sinik ve Erdal Rakip’in ardından üçüncü imzayı Helton Leite’ye attırdıklarını hatırlatarak, “Portekiz’in köklü kulüplerinden Benfica’nın değerli bir oyuncusunu kadromuza dahil ederek takımımızı güçlendirdik. Helton, 1.5 yıl bizimle birlikte olacak. Kendisine başarılar diliyorum. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

ANTALYA’YI VE TAKIMI TANIYORUM

Helton Leite ise Antalyaspor’da olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, “Ligin geri kalan kısmında takımıma faydalı olabilmek için elimden geleni yapacağım. Bir an evvel sahaya çıkmak için sabırsızlıkla bekliyorum. Şehir olarak zaten Antalya’yı biliyordum. Türkiye’de oynayan arkadaşlarım da var. Dolayısıyla hem şehir hem de takım hakkında yeteri kadar bilgi sahibiyim. Buraya gerçekten başarılı olmak için geldim, umarım öyle olur” diye konuştu.

ŞAMPİYONLAR LİGİ TECRÜBESİ VAR

Fraport TAV Antalyaspor’un formasını 2.5 yıl boyunca terletecek olan Erdal Rakip ise imza töreninde yaptığı konuşmada kendisine gösterilen sıcak karşılama için teşekkür ederek, “Planlarım doğrultusunda en az 2.5 yıl başarılı bir dönem geçireceğime inanıyorum. Geldiğim günden itibaren çok iyi bir hissiyata sahip oldum. Takımıma katkı vermek için hazırım” diye konuştu. Malmö ile Şampiyonlar Lig tecrübesi olan, genç yaşına rağmen deneyimli oyuncu Erdal Rakip, Antalyaspor’da 6 numaralı formayı giyecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER