© Adalya Medya 2021

Antalyaspor’dan 100.yıl belgeseli

Antalyaspor’un Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel hazırlattığı ve TRT Antalya Radyosu Program yapımcısı Hayreddin Deniz’in seslendirdiği kısa Atatürk belgeseli sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

RAHAT UYU BÜYÜK ATATÜRK

Antalyaspor’un twitter hesabından paylaşılan Cumhuriyetin 100. Yılına yönelik belgesel izleyenleri mest etti. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyetin ilk yıllarında üretim ve kalkınmaya temas ettiği anların yer aldığı belgesel, “Rahat uyu büyük Atatürk. 100 yıldır olduğu gibi yolcusuyuz biz hürriyetin, bekçisiyiz cumhuriyetin. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun! Sözleri ile paylaşıldı.

TRT Türkü Genç Türkü, TRT Antalya Radyosu Bölge Gündemi ve Hayatın İçinden Programları yapımcısı, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreter Yardımcısı Hayreddin Deniz 'in seslendirdiği belgeseldeki en çarpıcı ayrıntı Portakal objesi oldu. Başarılı yapımcı Hayreddin Deniz’in Antalya’daki üretimin geçmişten bugüne hikâyesini anlatan belgeseldeki sunumu alkış topladı. Antalyaspor Sosyal Medya ekibinin oluşturduğu belgesel, Antalyaspor taraftarı ve sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük beğeni topladı.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER