© Adalya Medya 2021

Antalyaspor kupada doludizgin

Fraport TAV Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu maçında Amed Sportif Faaliyetler’i 4-0 gibi net bir skorla kupanın dışına itti.

Mücadelenin ilk yarısını 33. dakikada Gökdeniz’in golüyle 1-0 önde tamamlayan Antalyaspor, İkinci yarıda 69. dakikada Ghacha ile farkı ikiye çıkardı. Bu dakikadan sonra oyundaki üstünlüğü iyice ele geçiren Kırmızı beyazlılar, 81. dakikada Mustafa ve 84. dakikada Gökdeniz’in kaydettiği gollerle sahadan 4-0 galip ayrıldı ve kupada 5. Eleme Turu’na yükseldi.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu Kura Çekimi, 3 Aralık Cuma günü saat 11.30’da TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapılacak. Tek maç eleme usulüne göre, seri başı takımların sahasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu müsabakaları; 28, 29 ve 30 Aralık tarihlerinde yapılacak.

MAÇ BİLGİLERİ

Stadyum: Antalya Stadyumu

Hakemler: Mustafa Kürşad Filiz , Oğuz Kağan Çalışır, Ferdi Karadoruk

FTA Antalyaspor: Diogo, Emir (46′ Güray), Naldo, Bahadır, Hakan (46′ Poli), Mevlüt Han (72′ Mustafa), Floranus, Ghacha (82′ Ege), Erkan (46′ Amilton), Eren, Gökdeniz

Amed Sportif Faaliyetler: Bekir, Hüseyin (73′ Cenk), Kutay, Oğuz, Ercan, Denis (79′ Yunus), Bünyamin, Mehmet, Okan, Talha (79′ Çağatay), Mervan (66′ Mansur)

Goller: 33′ 85′ Gökdeniz, 69′ Ghacha, 81′ Mustafa (FTA Antalyaspor)

Sarı Kartlar: Eren (FTA Antalyaspor) Yunus (Amed Sportif Faaliyetler)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER