© Adalya Medya 2021

‘Ali Koç bırakırsa adayım’

Akdeniz Reklamcılar Derneği (ARD) koordinatörlüğünde gerçekleşen programda konuk Saran Holding yönetim kurulu başkanı Sadettin Saran oldu. İletişim Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirilen programda konu girişimcilik ve liderlik üzerine oldu.

AZİZ YILDIRIM’I ÖVDÜ

“İyi lider önde değil arkada durandır. İyi lider orkestra şefi gibidir. İyi lider kendini gereksiz kılandır. Bir divan kurulu toplantısında biri çıktı ‘Aziz Yıldırım o kadar iyi başkan ki stadyumun fayanslarıyla bile ilgileniyor’ dedi. Şimdi bu iyi lider değil. İyi lider bu kadar detayla uğraşmaz. İyi lider güvenir ve arkada durur.”

ALİ KOÇ BIRAKIRSA ADAYIM

Fenerbahçe Başkanlığına aday olup olmayacağı yönündeki soruya da yanıt veren Saran, “Fenerbahçe’yi çok önemsiyorum. Ali Koç bırakırsa aday olacağım inşallah.” Şeklinde cevap verdi.

SÜPER KUPA’YA DA DEĞİNDİ

“Bütün kulüpler gibi Fenerbahçe de siyaset üstü bir kurumdur. Ancak Atatürk de siyaset üstü bir şahsiyettir. Fenerbahçe’nin Atatürk hassasiyeti de hepimizin kırmızı çizgisidir. Yönetimimizin arkasındayız, doğrusunu yaptılar.”

İletişim Fakültesindeki Programa ilk konuşmacı olarak katılan BMS Desing Center CEO’su Neslihan Işık

“Eğitimci bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldim”

“Ben eğitimci bir ailenin çocuğu olarak gözlerimi Dünya’ya açtım. Ve çocuklara gösterilen sevginin çocuklara verilen eğitimin onların hayatında gelecekte nasıl bir yer edineceğini nasıl bir yaşam stiline sahip olacağını belirliyor.” İfadelerini kullanan ışık

“Markalaşma iletişimciler sayesinde gerçekleşir”

“Bizler ünlü markaların ürünlerini satıp satın almalarını yönetiyoruz. Ancak şöyle bir şey var ki markalaşmalar iletişimcilerle olur” diyerek sözlerine son verdi.

ARD Başkanı Fulya Sarman’ın koordinatörlüğüyle devam eden programda Saran Holding yönetim kurulu başkanı Sadettin Saran alkışlarla sahneye gelerek sözlerine başladı.

“Beni bugüne getiren en önemli etken çekmiş olduğum zorluklardır”

Gençler sizlere tavsiyem zaman yönetimini iyi kullanın. Ben üniversite dönemindeyken spor antrenmanım ve okul sınavım aynı güne denk gelmişti. Bursumun kesilmemesi için antrenmana, sınıfta kalmamak için okul sınavlarına yetişmek zorundaydım ve hiçkimse gözümün yaşına bakmıyordu.

 “Seslere aldırış etmeden “dağ başını duman almış”ı söylüyordum”

-10, -15 derecelerde ben bisikletle hem derslere hem de antrenmanlara yetişmeye çalışıyordum çünkü başka alternatifim yoktu. Sınıfa girdiğimde yüzümü yıkamamdan ötürü donan saçlarım erimeye başlıyordu. Bir gün gene nasıl yetişeceğim diye düşünerek dışarı çıktığımda bisikletimin çalındığını gördüm. Yoldan yürürken gelen seslere aldırış etmiyordum çünkü duyamıyordum. En sonunda yüksek bir sesle birisi seslendi, arkamı döndüğümde bütün kitaplarım ve defterlerim yerlerdeydi. Ama ben hala dağ başını duman almış ı söylüyordum.

Programa katılan konuklarla soru cevap şeklinde ilerleyen programın sonunda ARD tarafından Saran’a hediye takdim edilmesinin ardından program sona erdi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER