© Adalya Medya 2021

Ali Gürbüz’den teşekkür ziyareti

Aksu Belediyesi tarafından bu yıl yedincisi gerçekleştirilen yağlı pehlivan güreşlerinde başpehlivan olan Ali Gürbüz, Belediye Başkanı Halil Şahin’i ziyaret etti.

Bu yıl yedincisi gerçekleştirilen Aksu Belediyesi Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşlerinde Ali Gürbüz başpehlivan oldu. Aksu er meydanında kıran kırana geçen güreşlerin ardından başpehlivan olan Ali Gürbüz Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’i makamında ziyaret etti. Aksu Belediye Spor Kulübü Başkanı Mehmet Selvi ve Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Arif Tatar ile birlikte Aksu Belediye’sini ziyaret eden başpehlivan Ali Gürbüz böyle güzel bir organizasyon düzenledikleri için Başkan Şahin ve ekibine teşekkür etti.

Ata sporumuz yağlı pehlivan güreşlerine gönül veren ve güreşlerimize katılan tüm güreşçilerimiz ile etkinliğin hazırlanmasına katkı sağlayan herkese bir kez daha çok teşekkür ediyorum diyen Başkan Şahin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Bu yıl yedincisini gerçekleştirdiğimiz güreşlerimizin başpehlivanı Ali Gürbüz oldu.

Başpehlivanımız Ali Gürbüz’ü bir kez daha tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.  Aksu Belediye Spor Kulübü Başkanı Mehmet Selvi’de başarılı bir organizasyon düzenlediklerini belirterek, “Önümüzdeki yıllarda daha iyisini yaparak bölgemizin en iddialı güreşlerini düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER