© Adalya Medya 2021

Ali Bahar koltuğa oturdu

ATSO seçim sonuçlarına yapılan itiraz sonrası YSK’nın verdiği karar ile odanın yeni başkanı olan Ali Bahar, kürsüden seçim ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Yüksek Seçim Kurulu’nun verdiği karar ile Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni başkanı olan Ali Bahar, basın mensuplarıyla ve destekçileriyle oda binasında bir araya geldi.  Kürsüye çıkan Bahar, “Hepinizin malumu olduğu üzere, Antalya Ticaret ve Sanayi Odamızın organ seçimleri 1 Ekim'de gerçekleşmiş, 7 Ekim'de de Yönetim Kurulu ve Yönetim Kurulu Başkanı seçimi yapılmıştır. Bu ikinci aşama, odamız için hiç hoş olmayan bir olaylar silsilesini beraberinde getirmiştir. Kepez 3'üncü İlçe Seçim Kurulu, kırmızı listelerde şifreli oy kullanımını tespit etmiş, Yüksek Seçim Kurulu da bu usulsüzlüğü onamıştır. Bu karar, Türkiye seçim tarihinde emsal olarak yerini alacak ve ümit ediyorum ki bundan sonra insanlar, hür ve özgür iradeleri dışında birilerinin şahsi çıkarı için oy vermeye zorlanamayacaklardır" dedi.

'KONU KAPANMALIDIR'

Seçimin bitmesiyle renklerin mücadelesinin de artık bittiğini söyleyen Ali Bahar, “Sandıktan çıkan sonuca yapılan itirazlar yargıya intikal etmiş, titizlikle yapılan inceleme ve değerlendirmeler neticesinde sonuç, hukukun üstünlüğü ilkesi ışığında, tescil ve ilan edilmiştir. Özetle konu kapanmıştır, artık kapanmalıdır. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası an itibariyle, 53 bin üyesi, 283 meslek komitesi üyesi ve 117 meclis üyesi ile tek bir vücuttur, tek vücut olmalıdır. Bunu sağlamak da öncelikle şahsımın ve yönetim kurulumuzun sorumluluğu ve vazifesidir" diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER