© Adalya Medya 2021

Ali Bahar hayatını kaybetti

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Organize Sanayi Bölgesi Başkanı (OSB) Başkanı Ali Bahar, Kemer açıklarında geçirdiği tekne kazası sonucunda ağır yaralandı. Bahar'ın tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Bahar, Kemer’de geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdi. 19 Temmuz tarihinde saat 11 sularında meydana gelen olayda Ali Bahar kendisine ait 'Alber' adlı tekne ve beraberindeki bir kişiyle denize açıldı. Ali Bahar, marinaya yanaştıkları sırada minderin denize düşmesi üzerine suya atladı. Tekneyi kullanan arkadaşı M.S.Ç. durumu fark etmeden manevra yapınca Ali Bahar motor pervanelerinin arasında kaldı. Ali Bahar'ın ağır yaralandığının fark edilmesi sonrası 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istendi. Kemer Yaşam Hastanesi'ne kaldırılan ve aşırı kan kaybından dolayı kalbi duran Bahar,  tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kemer Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı, talimatı ile M.S.Ç. gözaltına alındı.

ATSO Başkanı merhum Ali Bahar için düzenlenecek anma töreni, 20 Temmuz Cumartesi günü Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Atatürk Konferans Salonu’nda saat 14.30’da gerçekleştirilecek. Anma töreninin ardından, cenazesi Uncalı Kent Mezarlığı Camii'nde kılınacak ikindi namazına müteakip, Uncalı Kent Mezarlığı’na defnedilecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER