© Adalya Medya 2021

Akşener hastaneye kaldırıldı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kalbinde ritim bozukluğu nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Meral Akşener'in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kalp ritmi bozukluğu nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Akşener'in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Meral Akşener'in kontrol amacıyla geceyi hastanede geçireceği bilgisi verildi.

KÜRŞAD ZORLU: 'BİR SORUN TESPİT EDİLMEDİ'

İYİ Parti Sözcüsü Prof. Dr. Kürşad Zorlu, Meral Akşener'le ilgili Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener bugün hafif bir çarpıntı şikayeti ile akşam saatlerinde Ankara Güven Hastanesi’ne intikal etmiş olup çok şükür yapılan tetkiklerinde bir sorun tespit edilmemiştir. Yarın taburcu olması planlanmaktadır. Milletimizin bilgilerine saygıyla sunarız."

İYİ PARTİLİ ÜMİT DİKBAYIR'DAN AÇIKLAMA

Meral Akşener'in sağlık durumuyla ilgili, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır'dan açıklama geldi.

Dikbayır, "Meral Hanım'ın sağlık durumu iyi. Belki bu gece hastanede kalacağız. Kalbinde bir çarpıntı oldu. Bu yüzden hastaneye geldik, korkulacak bir durum yok" ifadelerini kullandı.

'BU AKŞAM HASTANEDE TUTULACAK'

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Op. Dr. Turhan Çömez, Meral Akşener'le ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Genel Başkan, toplantı esnasında bir çarpıntı hissettiğini söyledi. Hepiniz biliyorsunuz çok yoğun bir çalışma temposu içerisinde. Bu çarpıntı şikayeti üzerine, biz hastaneye gelmeyi uygun gördük. Acil bölümünde tetkikleri yapıldı. Bütün tetkikler tamamlandı. Gözlem amacıyla bu akşam hastanede tutulacak. Yarın taburcu edilmesi planlanıyor."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER