© Adalya Medya 2021

‘Akşener Antalya’ya güveniyor’

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, Genel Başkan Meral Akşener’in Antalya’ya güvendiğini ve Antalya’da birinci parti olacaklarına inandığını dile getirdi.

İyi Parti Antalya teşkilatı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Burdur ziyareti öncesinde Ankara’ya çıkarma yapmıştı. Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran liderliğindeki heyette, Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri yer aldı. Ankara’da ilk olarak İYİ Parti lideri Meral Akşener’i ziyaret eden heyet, ardından sırasıyla Siyasi İşler Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, Genel Sekreter Uğur Poyraz, Kurumsal İlişkiler Başkanı Mustafa Cihan Paçacı, Kadın Politikaları Başkanı Ünzile Yüksel, Milli Güvenlik Politikaları Başkanı Mehmet Tolga Akalın, Türk Dünyası ve Yurtdışı Türkler Başkanı Rıdvan Uz’u ziyaret etti.

“BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ”

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, son derece başarılı geçen ziyarette İYİ Parti lideri Meral Akşener ve kurmaylarına Antalya’da ki çalışmalar hakkında bilgiler verdiklerini söyledi. Meral Akşener’in Antalya’ya çok değer verdiğini ve çok yakından takip ettiğini kaydeden Başaran, “Partimizin Antalya’da ki yükselişi Genel Başkanımızın da dikkatinden kaçmadı. Kendileri bizlere çok güveniyor ve Antalya’da birinci parti olacağımıza tüm yüreğiyle inanıyor ve bizlerinde inanmasını istiyor. Bizler de İYİ Parti Antalya Teşkilatı olarak Sayın Genel Başkanımızdan aldığımız güçle Antalya’da en iyi yere gelebilmek için tüm gücümüzle çalışacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

AKŞENER’İN BURDUR PROGRAMI

Mehmet Başaran, Genel Başkan Akşener’in Burdur’da sabah saatlerinde Yeşilova ilçesinden başladığı ziyaretlerini 12:00’de Burdur Bedesten Çarşısı yanında (Aşağı Pazar) vatandaşlarla bir araya gelerek sürdüreceğini ardından Burdur programının saat 15:00’teki Bucak ve saat 16:30’da gerçekleşecek Kocaaliler/Bucak ziyaretiyle son bulacağını aktardı.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER