© Adalya Medya 2021

Akiş Makina Hotel Tech fuarında

Akdeniz Sanayi Sitesi’nde faaliyetlerini sürdüren Akiş Makina, Hotel Tech fuarında yeni teknoloji ürünleri turizm sektörünün temsilcileri ile buluşturuyor.

Otel Sahipleri, Teknik Müdürler, Makine Mühendisleri, Elektrik Mühendisleri, İnşaat Mühendisleri, Mimarlar, İç Mimarlar ve Sektör Profesyonellerini bir araya getiren HotelTech Antalya – Otel Teknik Ekipman ve Malzemeleri Fuarı, 7-10 Aralık 2022 tarihleri arasında Anfaş Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyarete açık olacak.

Turizm sektörüne katkı

‘Bir defa satın almak veya son kez değiştirmek için Akiş Makina’yı tercih edin’ sloganı ile müşterilerine hitap eden Akiş Makina firması da fuarda stand açan firmalar arasında yerini aldı. Akiş Makina şirketinin ortaklarından Mustafa Büyüksavcı, Hotel Tech fuarının kendileri için önemli bir organizasyon olduğunu, dünyanın önde gelen markalarını turizmin başkenti Antalya’da faaliyet gösteren turizm sektörü temsilcileri ile buluşturmaktan mutluluk duyduğunu kaydetti.

Hem satıcı hem distribütör konumunda

Antalya’daki çok sayıda firmanın işlerinin altında imzaları olduğunu belirten Büyüksavcı, “Avrupa standartlarında kollu bariyer, mantar bariyer, blok bariyer ve yana kayar kapı üretimi yapan, üç kuşaktır sanayi üretimi ile geçinen bir aile şirketiyiz. Firmamızın satış listesinde dünyanın önde gelen markaları bulunmaktadır. Şirketimiz bu ürünlerin bir kısmının bölge satıcısı ve bir kısmının ise distribütörlüğünü yapmaktadır. Şirketin ürün portföyünde, işyeri kepenkleri, fotoselli yana kayar kapılar, döner kapılar, endüstriyel kapılar, hermetik kapılar, turnikeler, oto kapanları, rampa ve körükler, hızlı pvc kapılar, sectionel garaj kapıları, yana kayar bahçe kapıları, 90 derece açılır bahçe kapıları, engelli platformları, yük platformları, sahne platformları, araç asansörleri, mantar bariyer, road blocker ve bariyer oluşturmaktadır” diye konuştu.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER