© Adalya Medya 2021

Akın ailesinin mutlu günü

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi Galip Akın’ın oğlu Selahattin ile İl Başkanı Ramazan Düzen’in kızı Ecmel Afra, Antalya Büyükşehir Belediyesi nikah salonunda Başkan Muhittin Böcek’in kıydığı nikahla dünya evine girdi.

Gelin ve damada nasihat

Ecmel Afra Düzen ve Selahattin Akın’ın Nikâh töreninde salon gelin ve damadın akrabalarının yanısıra Saadet Partililerin katılımı ile tıklım tıklım doldu. Çiftin nikah merasimine Muhittin Böcek’in gelin ve damada verdiği nasihatler damga vurdu. Başkan Böcek imzaların atılmasından sonra geline damadın ayağına bastın mı kızım? diye sordu.

‘Biz ezilenden yanayız’

Gelinin damadın ayağına basmasından sonra Böcek, “Gelin hanımın unuttuğu bir şey var biz hep ezilenin yanında yer alırız. Ben yine de ikinize birden evlilik cüzdanını veriyorum. İyi günde kötü günde birbirinizi yalnız bırakmamanızı, hep özel ve hayırlı günlerde bir ömür boyu beraber olmanız ayrıca çocuk sayısını kendiniz belirlemeniz ve çocuklarınızın Türkiye Cumhuriyetini koruyup kollayacak hayırlı evlatlar olması dileğiyle Allah mesut etsin” ifadelerini kullandı.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER