© Adalya Medya 2021

AGC’den ‘Yaza merhaba’ etkinliği

Antalya Gazeteciler Cemiyeti tarafından organize edilen Yaza merhaba tekne turunda basın mensupları stres attı ve doyasıya eğlendi.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş ve Yönetim Kurulu, mesai saatlerinde yoğun stres yüklenen basın mensuplarının stres atmaları için yıl içinde gezi ve etkinlikler düzenlemeyi sürdürüyor. Son olarak geçtiğimiz yıl başlatılan tekne turunun ikincisi gerçekleştirildi. Setur Marina’dan hareket eden Harem Maldiv isimli turistik gemi ile Akdeniz’e açılan gazeteciler keyifli anlar yaşadı.

Sıçan adası civarında verilen yüzme molası ile serinleyen AGC üyeleri, DJ performansı eşliğinde yöresel şarkılarla eğlencenin doruğuna ulaştı. Etkinlik çerçevesinde Antalya Bilim Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Murat Kaplan da “İnsan Tanıma Yöntemleri” başlıklı sunumuyla geziye renk kattı.AGC Başkanı İdris Taş teknede yaptığı konusmada 'Güne anlam katan kıymetli meslektaşlarımıza ve Antalya Setur Koop Yatçılık Yönetim Kurulu Başkanı Can Sak’a destekleri teşekkür ediyoruz.' dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER