© Adalya Medya 2021

AGC üyelerinin sinema keyfi

Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC), üyeleri için düzenlediği sosyal etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. ÖzdilekPark Antalya Alışveriş Merkezi’ndeki Cinetime sinemalarında, AGC üyelerine özel bir sinema gecesi gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında, AGC üyeleri, "The Crow" adlı filmin gösterimine katıldı. Gazeteciler kendilerine ayrılan özel salonda, patlamış mısır ve içecekler eşliğinde filmi izleyerek keyifli vakit geçirdi. Etkinlik, gazetecilerin kaynaşmasına vesile olurken yoğun iş stresinden bir nebze olsun uzaklaşmalarını sağladı.

Gösterim öncesinde, etkinliğe destek veren ÖzdilekPark Antalya AVM’ye teşekkür amacıyla bir plaket töreni düzenlendi. AGC Başkanı İdris Taş adına plaketi, AGC Başkan Yardımcısı Ersin Aydın, AVM Müdür Yardımcısı Aydoğan Topaloğlu'na takdim etti. Aydın,  "Bu tarz sosyal etkinlikler, yoğun çalışma temposunda bir araya gelmek ve birbirimizle daha yakın ilişkiler kurmak adına çok kıymetli. Bu güzel organizasyon için ÖzdilekPark Antalya AVM’ye ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum." dedi.

Gazeteciler, gösterim sonrası etkinliğin başarısından duydukları memnuniyeti dile getirirken, bir sonraki etkinlikte tekrar bir araya gelme temennisinde bulundular.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER