© Adalya Medya 2021

AGC üyelerinin kanyon keyfi

AGC ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında sportif etkinlikler Köprülü Kanyon Milli Parkı gezisi ile start aldı.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) ve Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında cemiyet üyeleri için planlanan sosyal aktivite ve sportif faaliyetler ile ilgili işbirliği protokolü kapsamında ilk etkinlik Manavgat Köprülü Kanyon Milli Parkı’na ve Tazı Kanyonu’na yapılan gezi ile gerçekleştirildi

.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti üyeleri düzenlenen organizasyon çerçevesinde hem Köprülü Kanyon hem de Tazı Kanyonu'nda doğa yürüyüşüne katıldı. Etkinlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan ve kurum görevlileri de yer aldı. İlk olarak Tazı Kanyonu’na giden ve burada harika manzaraya karşı fotoğraf çektiren gazeteciler ardından Yelken Group şirketi sahibi Süleyman Aksu’nun imzasını taşıyan Eco Family Park’ta buluştu.

Beşkonak Köprülü Kanyon milli parkı içerisinde nehir kıyısında taş ev, bungolov ve çadır konaklamadan oluşan konseptiyle dikkat çeken Eco Family Park'ta yemek molası veren gazeteciler Zipline ile eğlenceli anlar geçirdi. Etkinliğin sonunda konuşan AGC’nin yeni başkanı İdris Taş, her ay bir projeyi hayata geçirecekleri sözünü hatırlatarak, Gençlik ve Spor Müdürü Yavuz Gürhan’a verdikleri destekten ötürü şükranlarını sundu.  

Gençlik ve Spor Müdürü Yavuz Gürhan ise kentteki spor organizasyonlarını kamuoyu ile paylaşan basın mensuplarının gösterdikleri fedakarlığa karşılık bir işbirliğine imza atmış olmaktan gurur duyduklarını, etkinliklerin devam edeceğini söyledi. Gürhan, “Biz sporu 7'den 77'ye her yaş ve meslek grubuna yaptırmayı hedefliyoruz. Bu noktada basının önemi bizim için büyük” diye konuştu.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER