© Adalya Medya 2021

Adnan Asar Hedefe Odaklandı

Antalya Börekçiler Yufkacılar ve Kadayıfçılar Etli Pideciler Kafeteryacılar Kafe Barlar Esnaf Odası Başkan adaylığını açıklayan Adnan Asar, 1200 üyeli odanın seçiminde ipi göğüslediği takdirde Yönetim Kurulu Üyesi iken yapamadığı projeleri hayata geçirmeyi hedefliyor.

Gelecek yılın başında başlayacak olan esnaf odaları seçimleri öncesi, başkan adayları netleşmeye başladı. Cumhuriyet mahallesinin de tanınan esnaflarından Adnan Asar, Antalya Börekçiler Yufkacılar ve Kadayıfçılar Etli Pideciler Kafeteryacılar Kafe Barlar Esnaf Odası Başkan adaylığını açıkladı.

Oda Yönetiminden istifa eden Asar, oda yönetiminde birlikte görev yaptığı yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür etti ve esnafın yararına olduğunu düşündüğü bazı önemli projelerini hayata geçirme fırsatı bulamadığını bu sebeple 1200 üyenin teveccühü doğrultusunda seçildiği takdirde bunları tek tek gerçekleştireceğini söyledi.

Güçlü bir yönetim oluşturarak yola çıktığını belirten Adnan Asar, ‘Esnafımızı rahatlatacak vizyon projelerimizi ilerleyen süreçte açıklayacağız. Esnafı ziyaret ederek nabzını tutuyoruz. Onların desteğini istiyoruz. Mesleğin yıllardır içerisinde birisi olarak, esnaf arkadaşların şahsıma ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza destek vereceğine yürekten inanıyorum’ dedi. Kazananı esnaf olması dileğinde bulunan Asar, centilmence ve güzel bir seçim olması temennisinde bulundu.

Adnan Asar Kimdir?

1966 yılında Serik Gebiz’de doğdu.1980 yılından bu güne kadar etli pidecilik ve börekçilik mesleği ile iştigal etmekte.1995 yılından itibaren kendisine ait Asar Etli Pide Salonunu işletiyor. İki dönem oda yönetiminde yer alan Adnan Asar, evli ve üç çocuk babası.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER