© Adalya Medya 2021

Adlıhan Dere, TESK Başkanvekili oldu

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, daha önce Yönetim Kurulu üyesi olarak yer aldığı TESK’in Yönetiminde bu kez Başkanvekili oldu. Dere, “ Önce nasıl çalışıyorsak şimdi de aynı şekilde çalışmaya, esnaf ve sanatkarlarımız için gece-gündüz demeden hizmet üretmeye onların haklarını savunmaya ve geliştirmeye devam edeceğiz”dedi.

ANTALYA İÇİN MÜJDELİ HABER

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Başkanvekili (TESK) yönetim kuruluna girerek Antalya esnafı adına büyük sevinç kaynağı olan Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Bursa’da gerçekleştirilen TESK Yönetim Kurulu Toplantısı’nda TESK Genel Başkanvekilliğine getirildi.

‘HERKES İÇİN HAYIRLI OLSUN’

Omuzlarına büyük bir yük yüklendiğini belirten Dere, TESK Genel Başkanvekilliği ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Daha önce yönetim kurulunda Antalya’yı ve esnaflarımızı temsil ediyorduk. Şimdi genel başkanvekilliğine layık görüldük. Önce nasıl çalışıyorsak şimdi de aynı şekilde çalışmaya, esnaf ve sanatkarlarımız için gece-gündüz demeden hizmet üretmeye onların haklarını savunmaya ve geliştirmeye devam edeceğiz. Esnaf ve sanatkarlarımız bizlerden hizmet bekliyor, bizde bu kutlu yolda yürümeyi sürdüreceğiz. Antalya’mız ve ülkemiz için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz, herkes için hayırlı olsun” açıklamasında bulundu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER