© Adalya Medya 2021

‘Acının tarifi yok’

Memur Sen Antalya İl Başkanlığı tarafından hazırlanan yardım malzemelerini, deprem bölgesi Kahramanmaraş’a götüren Antalya Kültür Memur Sen Başkanı Esat Esmeray, yaşadığı duyguları “Acının tarifi yok” diyerek dile getirdi.

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremin yaraları sarılmaya devam ediyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük depreminde yardımlar çığ gibi artarak devam ederken, Antalya Kültür Memur Sen Başkanı Esat Esmeray da Memur Sen Antalya İl Başkanlığı tarafından hazırlanan yardım malzemelerini depremlerin merkezi Kahramanmaraş’a ulaştırdı. Depremzedelere destek ve nefes olmak için yola çıktıklarını belirten Esmeray, yaşanan acının tarifinin mümkün olmadığını söyledi.

“ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR”

Depremzedeler için emek veren, destek olan, katkı sunan ve yardımlarını esirgemeyen herkese teşekkür eden Esmeray, “Kendine yabancılaşmış, kalabalıklar arasında yalnız ve kaygıyla yüklü olan insanı öncelikle kendini tanımaya çağırır yol. Dünyanın ve ülkemizin her yerinden can olmaya, nefes olmaya, köprü olmaya yollardayız. Yaşanan acının tarifi yok. Ateş düştüğü yeri yakar. Vefat eden vatandaşlarımıza rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Geçmiş olsun Türkiye” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER