© Adalya Medya 2021

4 ilde eğitime devam

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada deprem bölgesindeki 4 ilde eğitime yeniden başlanacağını duyurdu.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer; Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da diğer altı ilde olduğu gibi tüm okullarda değil sağlam ilçe ve okullarda tedrici ve suhuletli bir şekilde eğitim öğretime başlanacağını ifade etti.

 27 Mart tarihi itibarıyla Malatya'nın Arapgir, Arguvan, Kale, Pütürge, Doğanyol, Yazıhan, Darende ve Hekimhan ilçeleri ile Adıyaman'ın Kahta, Gerger, Sincik, Samsat ve Çelikhan ilçelerinde eğitim öğretime başlanacağını belirten Bakan Özer, "Kahramanmaraş ilimizde sadece Andırın ve Ekinözü ilçelerimizde 27 Mart itibarıyla eğitim öğretimi başlatıyoruz." dedi.

Özer, Hatay'a ilişkin de çok kapsamlı bir değerlendirme yapıldığını kaydederek, "Valilerimiz, milletvekillerimiz AFAD başkanlarımız, il, ilçe millî eğitim müdürlerimiz ve tüm ilçelerimizin kaymakamlarıyla birlikte yaptığımız kapsamlı değerlendirme sonucunda, Hatay'ın Yayladağı, Altınözü, Erzin, Reyhanlı, Payas, Dörtyol ve Arsuz ilçelerinde 27 Mart tarihi itibarıyla eğitim öğretime başlayacağız." diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER