© Adalya Medya 2021

1207'den muhteşem galibiyet

Bitexen 1207 Antalyaspor Kadın Futbol Takımı, 84 dakika 10 kişi oynadığı maçta deplasmanda Trabzonspor Kadın Futbol Takımı’nı 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Antalya’nın tek kadın futbol takımı Bitexen 1207 Antalyaspor Kadın Futbol Takımı Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi B Grubu’ndaki ikinci maçında Trabzonspor Kadın Futbol Takımı ile Ahmet Suat Özyazıcı Futbol sahasında karşı karşıya geldi. 6.dakikada 10 kişi kalan Antalyaspor rakibini 15, 67 ve 75.dakikalarda bulduğu gollerle 3-0 mağlup etti. Bu sonuçla temsilcimiz ilk galibiyetini almış oldu.

Takımın Teknik Sorumlusu Tamer Ay, deplasmanda alınan bu galibiyetin altın değerinde olduğunu, lige iddialı başlayan ve çok sayıda transfer yapan Trabzonspor’a karşı oyuncularının aldığı sonucun muhteşem olduğunu dile getirdi.  Karşılaşma sonrası takımını tebrik eden Kulüp Başkanı Süleyman Türk ise Antalya’nın tek kadın takımına sahip çıkılmamasını eleştirdi.

Türk, Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “6.dk kırmızı kartla 10 kişi kalmamıza rağmen güçlü Trabzonspor’u deplasmanda 3-0 yenen kızlarımı, teknik heyetimizi tebrik ediyorum. Sadece rakiplerimize değil, şehrimizi FB, GS, Trabzonspor ve Adanademirspor gibi büyük camiaların olduğu süper ligde temsil eden takımımıza destek vermeyenlere, söz verip kıvıranlara, tüm otobüs dilekçelerimize red veren Antalya’dan sorumlu idari yetkililerine de gol atıyoruz. Sadece sahada değil, saha dışında da mücadelemizi en iyi şekilde sürdürüyoruz, yanımızda olanlara teşekkür ediyorum çünkü bizim sevdamız 1207’den beri Antalya’dır” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER