© Adalya Medya 2021

1207’de Hedef 3 Puan

Türkiye Kadınlar Süper Ligi ilk maçında yenilerek kötü bir başlangıç yapan 1207 Antalyaspor, Trabzonspor maçına 3 puan parolası ile hazırlanıyor.

Türkiye Kadınlar Süper liginde geçen hafta kendi sahasında Ankara Büyükşehir Belediyespor’a 2-0 yenilerek lige istediği başlangıcı yapamayan 1207 Antalyaspor’da tek hedef 3 puan olarak çalışmalarına devam ediyor.


Kulüp Direktörü Hüseyin Türk “ ilk yarı farklı olabilecek bir maçı, 65. dakikada frikikten yediğimiz golün hemen ardından ikinci golü yememiz herşeyi değiştirdi. Sonrasında hem oyun hem de mücadele olarak tepki veremedik.Sonuçta sadece bir maç kaybettik. Grubumuzda güçlü takımlar var. Biz de gücümüzün farkındayız. Trabzon deplasmanında her anlamda zorlu bir maç olacak.

Kazanmayı seviyoruz ve bunu alışkanlık haline getirmeye çalışıyoruz diyen TÜRK şöyle devam etti:”Ancak hala şehrimizin idarecilerinin ve şehrin havasından nemalananların sessizliğine rağmen Antalya adına çıktığımız yolda doğru işleri doğru hedeflerle yapmak için çabalıyoruz. Geçtiğimiz sezon playofflara kalmamıza rağmen sessiz kalanlara bizim de söyleyeceğimiz şeylerin olduğunu kimse unutmasın. Herşey gelir geçer, bazen acıtır geçer, bazen de mutlu eder geçer. Sonuçta geçer.Zorlu ekonomik şartlar, karşılığı olmayan güzel sözler, 10 adım önde olduğumuz için geriden konuşmayı sevenlere söyleyeceğimiz bir harfimiz bile yoktur.Bizler kızlarımızın geleceğine katkı sağlıyoruz. Bunu da insani duyguları az  bişey olan bile daha iyi anlar, ceplerini ve menfaatlerini düşünenlerin anlamasını beklemiyoruz” diye konuştu.

1207 Antalya spor Cumartesi sabahı Trabzon maçı için Trabzon’da kampa girecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER