© Adalya Medya 2021

1207 Antalyaspor nefes aldı

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 18‘inci haftasında ligin alt sıralarındaki rekabette 12047 Antalyaspor sahasında Ataşehir Belediyespor’u 2-0 mağlup etti.

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 18’inci haftasında 1207 Antalyaspor Futbol Kulübü, evinde İstanbul temsilcisi Ataşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Antalya temsilcisi mücadeleyi ilk yarının 12 ve 43’üncü dakikasında bulduğu gollerle 2-0 kazandı. 1207 Antalyaspor bu galibiyetle 16 puana ulaşarak,14.sıradan 12’nci sıraya yükseldi ve rahat bir nefes aldı. Ataşehir Belediyespor ise 11 puanda kaldı ve haftayı 15’inci sırada tamamladı. Antalya temsilcisi, ligde gelecek hafta 4 Şubat Pazar günü saat 12.00’de deplasmanda Adana İdmanyurdu spor ile karşılaşacak. Temsilcimiz bir sonraki hafta 11 Şubat tarihinde sahasında ligin lideri Fenerbahçe’yi konuk edecek.

Teknik Direktör Hüseyin Türk, bu karşılaşmanın 9 puanlık bir mücadele olduğunu ligin üst sıralarına doğru emin adımlarla yol aldıklarını belirtti. Türk, “Önümüzdeki hafta ligin son sırasında bulunan Adana İdmanyurdu ile oynayacağız. Bu maça da aynı ciddiyetle hazırlanacağız. Sonraki hafta ise lider Fenerbahçe’den alacağımız galibiyet ile bir seri tutturmak istiyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER