© Adalya Medya 2021

CHP adaylarını tanıttı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin aday tanıtım toplantısı Genel Başkan Özgür Özel’in katılımıyla Cam Piramit’te gerçekleştirildi. Toplantıya, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Genel Başkan Yardımcıları, parti meclisi üyeleri, milletvekilleri, belediye başkanları ve başkan adayları katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylık sürecini ilişkin değerlendirmede bulunarak konuşmasına başlayan  ve aday belirleme süreçlerinin çok zor olduğunu belirten CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Kırgını olmadan, mutsuzu olmadan tamamlanması imkansız süreçler. Bunun yollarını önümüzdeki 5 yılda arayacağız. 3 ayda bir halkın memnuniyet anketlerinin tek bir merkezden yapıldığı, herkesin mutabık olduğu bir ölçme ve değerlendirme sistemiyle bundan sonra milletimizin görevlendirdiği partimizin üyesi olan belediye başkanlarına 3 ayda bir karne vereceğiz. 5 yılın sonuna gelindiğinde önlerine konulacak bir sürpriz. Aday belirleme süreçleri tüm partilerde hep sancılı oldu. Bu şekilde olmazsa sancılı olmaya da devam edecek" dedi.

 

HER SEÇİM BİR KORKU İCAT EDİYORLAR

“Cumhur İttifakı'nın yarattığı korku tüneli gibi memlekette değil. Herkes geleceğe umutla bakmak istiyor. Her seçim bir korku icat ediyorlar. Her seçim 'beka sorunu var' diyorlar. Dış güçler gelip işgal edip, bayrağı indirecekler, vatanı bölecekler. O beka sorunlarını bu memleket çok gördü. Beka sorunu olduğunda kimin ne yaptığını da gördü. Bu ülke işgal ordularına 'geldikleri gibi giderler' diyeni de işgal ordularına halı serenleri de gördü. Bir beka sorunu olursa herkes emin olsun Recep Tayyip Erdoğan geliyor diye havaalanına giden 6 gencin kot üstüne kadife kumaştan kefen giyip beklemesiyle bu işler olmaz. Çanakkale'de dedeleri kefensiz yatanlar var. Bu memlekete biz sahip çıkarız."

 

'1 NİSAN'DAN SONRA HEPİMİZİ BÜYÜK TEHLİKE BEKLİYOR'

 

Kendisini ziyaret eden bankaların yöneticilerinin 1 Nisan 2024 tarihine dikkati çektiğini anlatan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “1 Nisan'dan sonra hepimizi çok büyük bir tehlike bekliyor. Yerli, yabancı kuruluşlar söylüyor. Sıkı para politikası. Yani kemer sıkma, acı reçete. Kime? Vatandaş Recep'e, Ayşe teyzeye, emekliye. Öyle acı bir reçete geliyor ki. Vatandaşın gelirine yapılması gereken zamları kısıp vergileri artırarak nisandan sonra yine vatandaşın sırtına binmeye hazırlanıyorlar. 2 Nisan'da kurtuluşun yok. 31 Mart'ta kurtulabilirsin. Mühür sende, sandık önünde. Bunları yapanlara karşı mühür sendeyken, verebilecek sözün varken 31 Mart'ta bunlara sarı kartı gösterirsen, kırmızı ışığı yakarsan, 'bir dur bakalım' dersen. 'Bana bunları çektirenlere ben de hesap sorarım' dersen 1 Nisan'dan korkma" dedi.

YOLUMUZ AÇIK OLSUN

Toplantıda konuşan CHP İl Başkanı Nail Kamacı ise, yerel seçim sürecinin başladığını belirterek, “Dertlere derman belediyeciliğin vatandaşa beş yılda nasıl nefes aldırdığını gördük. Beş yıllık süreçte halkçı, bilimsel, iklim dostu projeler ile vatandaşa umut verdiğini hep birlikte yaşadık. Bütün belediye başkan adaylarımızla birlikte gecemizi gündüzümüze katarak vatandaşın seçeneksiz olmadığını tüm herkese göstereceğiz”dedi.

Antalya Buluşması’nda CHP’nin ilçe belediye başkan adaylarının tanıtımı da gerçekleştirildi. Tek tek sahneye davet edilen belediye başkan adayları Genel Başkan Özgür Özel ile fotoğraf çektirdi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER